CambiumNed vernieuwd!

CambiumNed vernieuwd!

 cambiumNED_logo

CambiumNed vernieuwd!

Alle langere tijd liep ik met plannen om CambiumNed te vernieuwen. Toen ik in 2000 met de website begon, had ik totaal geen plan van aanpak. Dit heeft geleid tot een onoverzichtelijk geheel  dat  de navigatie  bemoeilijkte. Bovendien leverde  de verouderde software waarmee ik de website maakte steeds meer problemen op.
Toen ik vorig jaar dan ook met prepensioen ging, bood dat mij de tijd om een totale vernieuwing te beginnen. Zie hier het resultaat.
De kern betstaat uit de belangrijkste onderdelen van het vak Nederlands. Deze onderdelen vindt u ook terug op de pagina’s ‘theorie’ en ‘oefenen’. Daarnaast  is het onderdeel  taalspelletjes teruggebracht tot 4 pagina’s. Op de pagina ‘En verder’  vindt u andere interessante onderwerpen die met de Nederlandse taal te maken hebben.

Nieuw is de mogelijkheid voor docenten om de prestaties van hun leerlingen te kunnen volgen en hen individueel te coachen. Dedact heeft op Learnbeat een aparte pagina CambiumNed gemaakt waarmee dat mogelijk is. Klik hier voor het aanvragen van een demo.

Al met al genoeg redenen om de website eens (opnieuw) te verkennen.
Voor reacties kunt u gebruik maken van de pagina contact.

Fred Marsman