Over Cambiumned

Oefening voor het vak Nederlands voor iedereen

Cambiumned is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé website voor uitleg en oefening bij het vak Nederlands. Dagelijks ontvangt Cambiumned meer dan 50.000 bezoekers.

Cambiumned is bedacht en geschreven door Fred Marsman. Dankzij jarenlange ervaring als docent en met een grote passie voor de Nederlandse taal heeft Fred van Cambiumned een unieke website gemaakt, die uitgebreide uitleg en oefening biedt bij alle domeinen van het vak Nederlands.

Tegenwoordig wordt Cambiumned beheerd door de oprichters van Learnbeat. Het is onze missie om Cambiumned gratis en toegankelijk te houden voor iedereen. De samenwerking met Learnbeat geeft scholen de mogelijkheid om ook klassikaal en gepersonaliseerd te oefenen in de leeromgeving Learnbeat met dashboards voor de docent. Lees hier meer.Blijf op de hoogte

Regelmatig wordt er nieuw materiaal toegevoegd aan Cambiumned. Abonneer je op onze periodieke nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte. Je kunt hieronder aanmelden.

Adverteren op Cambiumned

Als je wilt adverteren op Cambiumned kun je ons bereiken via info@cambiumned.nl. We vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.